Catering kojarzony był w Polsce głównie z dowozem gotowego jedzenia. Poza kanapkami na eventach firmowych oferowana była zimna płyta czy przekąski....
Blender to sprzęt AGD, który powinien znaleźć się w kuchni każdej kobiety. Panie, które do tego czasu nie miały blendera nawet nie wiedzą w jak wielu sytuacjach może on się...
Profesjonaliści pracujący w gastronomi, napotykają podczas organizacji imprez wiele problemów. Jednym z nich jest organizacja czasu pracy. O...
Jest atrakcyjnym i przydatnym dodatkiem, który w naszych kuchniach widuje się coraz częściej. I chociaż dla wielu z nas kuchenka indukcyjna to...
Nasze ciało każdego dnia potrzebuje odpowiedniej dawki energii i składników odżywczych, dostarczanych przez żywność. Prawdą znaną od wieków jest to, że "jesteś tym, co jesz" warto więc...
Decydując się na założenie hotelu z restauracją czy punktu gastronomicznego bądź piekarni trzeba liczyć się z wyposażeniem lokalu w niezbędny sprzęt. Bez...
Na deser czekają wszystkie łasuchy. Chociaż może mieć różny charakter, wszystkie typy deserów charakteryzuje jedno - słodycz. Może być mniej słodki i bardziej wytrawny, ale zawsze ta...
Znana ze swoich kulinarnych umiejętności, brytyjska dziennikarka Nigella Lawson powiedziała kiedyś: „W życiu pada wiele pytań, na które czekolada...
Warszawa to miasto, w którym aż roi się od restauracji. Niektóre wyróżniają się smakiem i atmosferą, inne zupełnie giną w gąszczu...
Kiedy słyszysz słowo „tłuszcz”, myślisz sobie… no właśnie, co myślisz? „Fuj”, „nie, dziękuję”, „niezdrowo”...

Informacje

Serwis Hotel-Prestige jest własnością firmy Sitte.pl. Wszystkie zamieszczone artykuły i materiały są chronione prawami autorskimi i nie można ich kopiować bez zgody naszej firmy. Jeśli mają Państwo ciekawe materiały i chcą je opublikować na łamach naszego serwisu prosimy o kontakt pod adresem Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

 

Kontakt

606 281 023
81 473 2011
 

sitte.pl
 

Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.