Blender to sprzęt AGD, który powinien znaleźć się w kuchni każdej kobiety. Panie, które do tego czasu nie miały blendera nawet nie wiedzą w jak wielu sytuacjach może on się...
Na ocenę hotelu składa się wiele czynników. Jednym z nich jest niewątpliwie restauracja, w której pobudzane są kulinarne zmysły klientów....
Jest atrakcyjnym i przydatnym dodatkiem, który w naszych kuchniach widuje się coraz częściej. I chociaż dla wielu z nas kuchenka indukcyjna to...
Jeśli już dawno znudziło ci się jedzenie w pracy kanapek, drożdżówek i jogurtów to czas abyś spróbował tortilli z różnorodnymi nadzieniami. Tortille to mączne placki...
Decydując się na założenie hotelu z restauracją czy punktu gastronomicznego bądź piekarni trzeba liczyć się z wyposażeniem lokalu w niezbędny sprzęt. Bez...
Ten wpis, to kontynuacja podróży po włoskiej kuchni. Tym razem, zamiast makaronu na celowniku znajdzie się ryż, który jest podstawą tego...
Znana ze swoich kulinarnych umiejętności, brytyjska dziennikarka Nigella Lawson powiedziała kiedyś: „W życiu pada wiele pytań, na które czekolada...
Włoskim odpowiednikiem naszego polskiego tradycyjnego makaronu dodawanego do rosołu jest makaron z mąki durum. Mąka z pszenicy durum jest zdecydowanie mniej...
Kiedy słyszysz słowo „tłuszcz”, myślisz sobie… no właśnie, co myślisz? „Fuj”, „nie, dziękuję”, „niezdrowo”...
Lubisz włoską kuchnię? Jeśli tak to na pewno zainteresuje Cię poniższy ranking najlepszych włoskich restauracji w Polsce. Okazuje się, że wcale nie musisz jechać do Toskanii, żeby zasmakować...

Informacje

Serwis Hotel-Prestige jest własnością firmy Sitte.pl. Wszystkie zamieszczone artykuły i materiały są chronione prawami autorskimi i nie można ich kopiować bez zgody naszej firmy. Jeśli mają Państwo ciekawe materiały i chcą je opublikować na łamach naszego serwisu prosimy o kontakt pod adresem Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

 

Kontakt

606 281 023
81 473 2011
 

sitte.pl
 

Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.